Milan vs Bologna

Dvoboj 34.kola Italijanske lige donosi nam mec izmedu Milana i Bologne.

Milan se nalazi na 7.mjestu sa 53 boda i u igri je za to 6.mjesto koje donosi kvalifikacije za Europsku ligu. Sigurno da ce do zadnjeg kola voditi borbu sa Napoliem i Romom koja ima blagu prednost. Milanu je izgleda dobro došla pauza, nakon koje su se malo poslozili. 5 pobjeda i 3 nerijesene utakmice. Poceli su malo bolje da igraju i postigli su 20 golova a 8 su primili. Na svom terenu primali su golove od Verone,Genoe, Udinesea i Parme. Igraju i dosta utakmica na veci broj golova. Dobar napad ali odbrana zna napraviti kiks i tu su malo slabiji.

Sa druge strane Siniša Mihajlovic i Bologna. Zaista je napravio dobru ekipu koja zna da napravi probleme i namuci dosta ekipa. Oni se nalaze na 10.mjestu sa 43 boda. Gol razlika im je 47:52.
Bologna zna igrati dobar nogomet, imaju Medela i Soriana u srednjem redu a iskusni Palacio je u napadu.Bologna je davala golove na gostovanju Interu, Romi i Juventusu pa zašto ne bi mogli i Milanu. Igraju dobar nogomet, izvode dosta kornera, pa možda prekidi i jesu nacin da postignu gol.

U svakom slucaju prijedlog za sutra oba daju gol i cak 3 i više golova na utakmici. Mislim da su šanse jako dobre za ovo. Prva utakmica izmedu ovih ekipa je završena rezultatom 2:3 na stranu Milana. Sretno ko isprati.

Tip: GOLOVI GG (OBA TIMA POSTIZU POGODAK)


Dojava za Danas

Dojava za Danas