Vidi vs Szombathelyi Halad√°s

Ekipa Marka Nikolica ce ugostiti ekipu Haladasa, Vidi je prosle sezone bio sampion, ali ove ne ide sve po najboljem planu, verovatno je jedan od razloga i to sto su igrali grupnu fazu lige evrope, i ako su ispali,pocetkom drugog dela sezone su se svi nadali da ce sada fokus biti samo na prvenstvo i jurnjavu sa Ferencvarosem, ali onda iznenadjujuci rezultati u prvom kolu drugog dela sezone i poraz kod kuce prvo od Puskasa 3:0,pa onda jos jedan poraz od DVTK 2:1 i niko nije znao sta se desava sa ekipom koja je jedna od najboljih u Madjarskoj, ali onda je usledilo gostovanje Mtk gde su slavili sa 3:1 i u kupu protiv nizerazrednog kluba Taksonija 1:0.
Ove sezone Mol vidi je blago receno katastrofalan kod kuce, ali u ovom mecu moraju da pobede, a pogotovo sto im u goste dolazi najgora ekipa koja igra na gostujucim terenima.
Sto se tice Haladasa oni zauzimaju zadnje mesto na tabeli sa svega 10 osvojenih bodova i gol razlikom 15:39, i glavni su kandidat za selidbu u nizi rang.
U prvom mecu ove dve ekipe Mol vidi je slavio na strani sa 2:0.

Sto se tice igranja kod kuce Videotona protiv danasnjeg rivala, poslednjih 6 meceva sve same pobede domacih i u svakom mecu je bilo minimum 3 gola.

Moj predlog za ovaj mec ide na pobedu Videotona uz minimum 3 gola na mecu, kvota za ovu igru je u kladionici soccer je 1.90

Tip: 1


Dojava za Danas

Dojava za Danas