Austria vs Israel

Evo jednog meca iz kvalifikacija za Evropsko Prvenstvo, mec u okviru grupe G, gde ce se na Ernest Hapel stadionu u Becu, sastati domaca selekcija Austrije i gosti iz Izraela. Mec sa pocetkom od 20:45h.

U ovom mecu je favorit Austrija, reprezentacija koja je sacinjena sa dosta kvalitetnih fudbalera, grupa je izuzetno jaka, i posle 6 odigranih meceva, Austrija zauzima 3 mesto sa 10 bodova,3 manje od lidera Poljske, sa kojom su u proslom mecu remizirali i bili bolji i verovatno zasluzili trijumf, i bod manje od Slovenije koja je na drugoj poziciji.
Austrija kao domacin ima 2 pobede kod kuce i 1 poraz, pobede protiv Letonije 6:0 i Slovenije 1:0.

Izrael je zanimljiva selekcija, najbolja je u svojoj drzavi, bilo ko u goste da im dodje, cak su oni upravo pobedili danasnjeg rivala sa 4:2, najbolji igrac izraela je svakako Zehavi koji igra u Kineskom, Guangzu kod naseg Stojkovica.
I trenutno Partizanov lider Natko.
Izrael je predzadnji u grupi ali sa ne tako, ne velikim sansama za prolaz dalje imaju 8 bodova, njih bi ovde pobeda visoko popela, ali realno gledano mnogo bolja ekipa je Austrija koja u svom domu sigurno ne zeli da razocara svoje navijace.

Moj predlog za ovaj mec ce ici na duplu sansu

Tip: 1X DUPLA SANSA


Dojava za Danas

Dojava za Danas