Stoke vs Brentford

Sreca se na stranu Brentforda okrenula i naklonila, a oni su to uspijeli iskoristit i jako su blizu cilju. Kako kazu najljepsi fudbal Championshipa igraju gosti na ovom mecu. 8 utakmica za redom su pobjedili u Ligi sa 20 datih a 3 primljena gola. Svaka cast na tome. Novi kiks Slavena Bilica na klupi W.B.A doveo je do toga da pobjedom Brentford moze na 2.mjesto koje vodi direktno u Premier ligu.
Nadam se iskreno i da ce pobijediti jer mislim da su to i zasluzili.

Domacin Stoke je na 18. mjestu ( od 24. ukupno) i 2 kola do kraja imaju 5 bodova vise od mjesta koje vodi u nizi rang, tako da mislim da su oni obezbjedili osptanak. Kuci su dobra ekipa, ali gubili su od Leedsa 0:3, od W.B.A 0:2 od Nottinghama 2:3, a Fulham su dobili 2:0. Ovo samo od ekipa iz gornjeg dijela.

Brentford u naletu, imaju sve u svojim rukama, u pripremnom dijelu poslije korone dobili su i Arsenal 2:3. Imaju kvalitet, imaju najljepsi fudbal, pobjedom su 2. i u zadnjem kolu bi cekali na svom terenu Barnsley koji ce vjerovatno ispasti iz lige. Motiva ne smije nedostajati sigurno. Sretno ko isprati.

Tip: 2


Dojava za Danas

Dojava za Danas